• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна отримала від США грант у розмірі $1,25 млрд: куди спрямують кошти
    Опубликовано: 2023-09-15 18:34:57

    14 вересня стало відомо, що Україна отримала від Сполучених Штатів Америки грант у розмірі 1,25 млрд доларів США у рамках Проекту Світового банку "Підтримка державних видатків для забезпечення стійкого державного управління в Україні" (PEACE in Ukraine).

    Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів України.

    Згідно з повідомленням, ці кошти будуть спрямовані на підтримку незахищених верств населення, а також тих, хто працює на забезпечення виконання функцій держави та надання освітніх і медичних послуг, тобто державних службовців, освітян, медиків, працівників служб першого реагування.

    Завдяки Проекту PEACE in Ukraine Міністерство фінансів України вже отримало 19,5 млрд доларів США та 1,44 млрд євро, з яких 17,97 млрд доларів США – гранти.

    Найближчим часом очікується підписання Угоди про зазначений грант Цільового фонду багатьох донорів між Україною та Міжнародним банком реконструкції й розвитку (МБРР) і Міжнародною асоціацією розвитку (МАР) та спрямування коштів до державного бюджету України.

    "Незмінна та дієва підтримка Світового банку в межах Проекту PEACE in Ukraine дозволила Уряду України виконувати основні державні функції на національному та регіональному рівнях, у тому числі вирішувати нагальні соціальні питання з підтримки населення", - зазначила заступниця Міністра фінансів України Ольга Зикова.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.