• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українці отримають 500 гривень компенсації на купівлю необхідних ліків
    Опубликовано: 2023-08-20 18:32:43

    На покриття вартості ліків і їх доставки українцям, які постраждали від війни і не мають змоги придбати необхідні ліки самостійно DEG-Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft mbh у підтримці з Федеральним Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини виділили 28 млн грн.

    Гроші будуть передані фонду «Ліки для України» декількома траншами у найближчі місяці. Перший — вже отриманий в серпні 2023 року.

    Фонд «Ліки для України», створений Liki24.com у квітні 2022 року, дає змогу українцям, яким не вистачає коштів, отримати компенсацію у половину вартості медикаментів, замовлених через застосунок Liki24.

    Максимальна сума компенсації на цей час — 500 грн, які можна витратити на одне або декілька замовлень. За рахунок коштів, що передасть уряд Німеччини, Фонд «Ліки для України» зможе безперервно працювати та надавати необхідну допомогу тим, хто цього потребує, протягом декількох місяців.

    Інф. minfin.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.