• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У США відповіли, чи готові просити у Конгресу більше коштів для України в разі потреби
    Опубликовано: 2023-08-15 18:00:20

    Білий дім готовий знову звернутися до Конгресу за додатковим фінансуванням, якщо буде така потреба. Обсяги останнього запиту обґрунтовані розрахунками.

    Про це повідомив координатор Ради нацбезпеки США Джон Кірбі, передає "Укрінформ".

    За його словами, невідомо, скільки ще триватиме війна в Україні, тому було б безвідповідальним не зробити все можливе аби оцінити потреби Києва у I кварталі наступного фінансового року (після 30 вересня 2023-го) та подати відповідний запит до Конгресу.

    Кірбі, коментуючи розмір нового пакета для України, наголосив, що ця сума ґрунтується на ретельних розрахунках. Однак, якщо цього виявиться замало, уряд докладе зусиль, щоб отримати додаткове фінансування.

    "Ми не будемо соромитися знову піти до Конгресу, якщо відчуватимемо, що потрібно це зробити й попросити більше після першого кварталу, або якщо потрібно буде внести зміни до того, що ми вже зажадали", - додав він.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.