• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • США виділили ще $2 млн для українського бізнесу: хто може отримати від 35 до 150 тисяч доларів
    Опубликовано: 2023-08-14 16:25:46

    Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) виділило 2 мільйони доларів на гранти українському бізнесу для швидкого перенавчання та працевлаштування нових працівників у пріоритетних секторах економіки.

    Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

    У межах програми "Конкурентоспроможна економіка України" буде надано близько 20 грантів від 35 до 150 тис дол.

    Подати заявку можуть малі та середні підприємства, бізнес-асоціації, неурядові організації, бізнес-спільноти та інші організації з розвитку підприємництва.

    Пріоритетом програми є навчання підприємництва та професійним навичкам у машинобудуванні, електротехнічному виробництві, логістиці, виробництві товарів меблевої, текстильної та інших переробних галузей, сфері індустріального дизайну та індустрії моди, розвитку навичок для експорту та міжнародної торгівлі.

    Заявки на участь у програмі прийматимуться до до 1 грудня 2023 року (включно) поетапно з трьома дедлайнами: 28 серпня, 16 жовтня, 1 грудня 2023 року.

    Інф. epravda.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.