• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Нульове розмитнення авто: депутат пояснив, кого стосуватиметься
    Опубликовано: 2023-07-16 18:51:08

    Депутати Верховної ради пропонують повернути нульове розмитнення авто для учасників бойових дій. Про це сказав народний депутат Павло Бакунець в ефірі телемарафону.

    «У Верховній Раді є ініціатива аби для військовослужбовців, котрі мають посвідчення учасника бойових дій, було нульове розмитнення в разі ввезення авто з закордону», — сказав він.

    За словами нардепа, така ініціатива важлива для потреб фронту, щоб військові частини могли завозити із-за кордону автівки, що необхідні українським оборонцям.

    Бакунець повідомив, що нульове розмитнення допоможе військовим використовувати авто або на фронті, або в особистих цілях, наприклад, відпустка.

    Він зазначив, що поїхати та привезти з-за кордону авто можуть родичі-жінки військовослужбовця, яким на митному кордону потрібно буде показати посвідчення учасника бойових дій, щоб уникнути сплати мита.

    Інф. finance.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.