• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • США конфіскують російські активи для відшкодування Україні
    Опубликовано: 2023-04-23 09:56:54

    Генеральний прокурор США розповів, що, дякуючи новому законодавству, є можливість передавати Україні конфісковані російські активи.

    Про це повідомляє Міністерство юстиції США із посиланням на генпрокурора Мерріка Гарленда, який зустрічався зі своїм українським колегою Андрієм Костіним.

    "Наша оперативна група KleptoCapture - команда прокурорів, агентів, аналітиків, перекладачів та інших співробітників - продовжує порушувати кримінальні справи і здійснювати конфіскації проти підсанкційних пособників Кремля і російських військових", - розповів Гарленд.

    За словами генпрокурора США, використовуються нові повноваження, надані Конгресом, щоб передати заарештовані активи російських олігархів для використання у відновленні України.

    Нагадаємо, президент Володимир Зеленський переконаний, що попри війну жодної руїни в Україні не буде, на відновлення мають піти російські активи. Він закликав партнерів бути активнішими, щоб Україна могла відбудуватись й повернути українцям нормальне життя.

    Михайло Шилін

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.