• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Віртуальний офіс – перспективне рішення для бізнесу
    Опубликовано: 2017-12-18 11:30:08

    Бізнес-реальність сьогодні така: досягти успіху можуть ті фірми, керівництво яких чудово розуміє не лише фінансові закони, має особливе чуття, знання, стартові капітали, але й готове рухатись  новим шляхом, застосовувати нестандартні розробки і технології. Це правда, що більшість компаній, корпорацій таки продовжують працювати «по-старому», тобто приймати співробітників на реально існуючі у просторі робочі місця, бажаючи щоденно бачити їх у офісах. Однак, таке поняття, як віртуальний офіс з кожним днем набирає все більше прихильників. Більшість електронних робочих місць не просто працюють, а й дозволяють компаніям, які їх створили, успішно конкурувати з традиційними фірмами. Це доводить не лише їх право на існування, але й необхідність детального вивчення їх перспектив.

    Офіс у віртуальному просторі: що це?

    Віртуальний офіс Київ – робоче місце, яке існує не матеріально, а електронно, у кібер-просторі. Працівники компанії можуть знаходитись один від одного на відстані у  мільйон кілометрів не лише в різних кутках країни, але й планети. При цьому ця дальність, різниця часових поясів жодним чином не гальмує роботу, не шкодить продуктивності та результату, оскільки взаємодія співробітників проходить за допомогою сучасних засобів комунікації:

    • інтернету;
    • телефону;
    • комп’ютерів, планшетів, смартфонів;
    • відеозв’язку;
    • соціальних мереж;
    • what’s app, skype, голосової пошти.

    Все це дозволяє десяткам людей, незалежно від місця розташування, часу, країни, мови, взаємодіяти разом в реальному часі, спілкуватися, обмінюватися інформацією, приймати рішення, пересилати і отримувати пошту, документи, проводити спільні обговорення, засідання, конференції, «мізковий штурм». Словом, займатися всім, чим  звичайно займаються співробітники в матеріально існуючому офісі.

    Віртуальний офіс

    Для того, щоб віртуальний офіс Київ запрацював, необхідно вдатися до послуг IT-компаній, які забезпечать зв’язком, інтернетом  з потрібною швидкістю, відкритими каналами, віртуальними серверами, файлообмінними сервісами, цілодобовою технiчною підтримкою. Іншими словами, зроблять так, щоб офіс працював 24 години на добу. І сьогодні це вже не фантастика, а цілком функціонуюча реальність!


    Переваги віртуального бізнесу

    Найголовніший плюс офісу, що існує віртуально, полягає в тому, що оренда офісу віртуальному  не потрібна, так само як і оплата комунальних рахунків, отже, вимальовується величезна економія, що є вагомою допомогою фірмам, які лише почали свій шлях у бізнесі. Можна назвати ще з десяток переваг, кожна з яких є новаторською або навіть сенсаційною. Інтернет-офіс – це:

    • висока продуктивність;
    • можливість самоорганізації, самодисципліни;
    • відсутність родинних  складнощів;
    • зниження кадрового «плину»;
    • мінімум  лікарняних;
    • економія простору та часу;
    • більша кількість потенційних кандидатів;
    • фінансова економія при початковому капіталі;
    • турбота про екологію.


    Як будуть працювати співробітники, якщо їм не потрібно рано прокидатись вранці, витрачати час та нерви у транспорті, заторах, добираючись до роботи на інший кінець міста? Звичайно, набагато краще та продуктивніше! Більш того, їх можна назвати дійсно професіоналами, оскільки організовувати свій робочий день вони повинні самі, та ще й так, щоб весь обсяг роботи був обов’язково виконаним.

    Далі. Фізично існуючий офіс знижує кількість потенційних кандидатів при прийомі на роботу, оскільки кожен з них повинен враховувати й місце розташування офісу, яке не кожному підходить. Віртуальний офіс Львів звільняє людину від «прив’язки до місцевості», до того ж допомагає зберегти гарні стосунки в родині, оскільки роз’їзди й складнощі, пов’язані з ними, часто стають причиною конфліктів.

    Працівники кібер-офісу менше хворіють, їм не потрібно оплачувати лікарняні (особливо, якщо у працівника є діти), шукати їм заміну або навантажувати будь-кого додатковою роботою на час відсутності працівника, оскільки тут можна хворіти і працювати одночасно. Інтернет-офіс дозволяю економити на оренді, часі, стартапі (не потрібно закладати в нього витрати на будівлю, комуналку, оргтехніку, засоби виробництва). Якщо компанії необхідно розширити штат, це не буде головним болем для менеджера з персоналу (як це буває в традиційних компаніях), якому необхідно обов’язково забезпечити нового співробітника всім необхідним, тобто, витратити додаткові кошти.

    Якщо компанія з фізично існуючим офісом вирішить його змінити, це може обернутися повною катастрофою: не всі працівники зможуть безперешкодно добиратися до нового місця розташування роботи.

    І найцікавіша перевага, яку надає компаніям віртуальний офіс Харків – турбота про екологію. Необхідно лише уявити, скільки працівників, які працюють в кібер-компаніях, не сідають за кермо автомобіля, щоб дістатися до роботи, отже, не забруднюють атмосферу шкідливими викидами. Чи не гідна це причина перевести свою компанію з матеріального у віртуальний світ?



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.