• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В економіку Одещини інвестують 300 мільйонів доларів
    Опубликовано: 2017-10-19 17:11:25

    Інвестори з Сінгапуру та США побудують в Лиманському районі Одеської області два нових олійноекстракційних заводи, зерновий термінал і перевалочні потужності. Загальний обсяг інвестицій в проекти складе близько 300 мільйонів доларів, що забезпечить більш 500 нових робочих місць.

    Про це повідомляє прес-служба Одеської ОДА.

    Відповідний тристоронній меморандум підписали голова Одеської ОДА Максим Степанов, директор «Дельта Вільмар СНД» Андрій Романцов і директор «Грейн Агро Інвест» Сергій Тормосов.

    Згідно з досягнутими домовленостями між ОДА і іноземними інвесторами, в 2017 році почнуться два інвестиційні проекти з $ 150 млн кожен.

    Компанія «Дельта Вілмар СНД» розширить своє виробництво і побудує новий МЕЗ загальною потужністю переробки понад 600 тисяч тонн на рік, а також причал з перевалки олії і шроту пропускною спроможністю до трьох мільйонів тонн на рік.

    За підсумками інвестпроекту в компанії буде створено близько 200 нових робочих місць і близько 500 мільйонів гривень надходжень до бюджету щорічно.


    Компанія з американськими інвестиціями «Грейн Арго Інвест» побудує комплекс зі зберігання та перевалки зерна, а також МЕЗ. Пропускна здатність нового причалу складе до 3 млн тонн на рік. Інвестпроект створить близько 300 нових робочих місць.

    ukurier.gov.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.