• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сільське господарство отримає $2 млн від Microsoft
    Опубликовано: 2017-08-15 08:06:55

    Microsoft інвестує в розвиток технологій в сільському господарстві $2 млн. Компанія шукатиме перспективні стартапи та використовуватиме свої сервіси і служби для їх розвитку.
    Проект «AI for Earth» презентували в Лондоні. Очолить програму Лукас Джопп, головний спеціаліст Microsoft з екології.

    «Щоб годувати населення, кількість якого швидко зростає, фермери повинні виробляти більше їжі і при цьому менше впливати на навколишнє середовище, — вважають в Microsoft. — «AI for Earth» — це не тільки гранти, це стимул до розвитку».

    Компанія вже запустила кілька проектів. Гроші виділили на управління природними ресурсами й охорону біологічного розмаїття.

    Третій проект реалізують у сфері сільського господарства. В Індії Microsoft співпрацює з Міжнародним науково-дослідним інститутом сільськогосподарських культур для напівпосушливих тропіків (ICRISAT). Його мета — забезпечити ферми пристроями аналізу даних, які дозволять поліпшити врожайність сільськогосподарських культур, знизити собівартість виробництва і вплив на зміну клімату.


    landlord.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.