• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Артемсіль» збільшила чистий прибуток в чотири рази
    Опубликовано: 2017-08-05 17:06:13

    Державне солевидобувне підприємство «Артемсіль» за результатами першого півріччя 2017 отримало 73,3 млн гривень чистого фінансового результату (прибутку), що практично в 4 рази більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
    Зазначається, що додатковий дохід ДП «Артемсіль» отримало завдяки збільшенню обсягів виробництва солі і скорочення витрат.

    «Нам вдалося значно збільшити частку експорту продукції. Так за 6 місяців цього року європейським споживачам відвантажено майже 400 тис. тонн солі, в п'ять разів більше, ніж в минулому році. Істотно зріс експорт в Угорщину, Польщу, Румунію, Словаччину. Збільшилися відвантаження і на внутрішній ринок», ― зазначила керівник підприємства Вікторія Луценко.

    Також свою ефективність продемонструвала і програма з оптимізації витрат.

    «Нагадаємо, що ДП "Артемсіль" добровільно проводить відкриті торги через площадку системи Prozorro. Завдяки позитивним фінансово-економічними показниками за останній період і економії витрат у підприємства з'явилася можливість поліпшити добробут працівників», ― пояснили на підприємстві.

    Нагадаємо, з 1 серпня 2017 тарифні ставки і посадові оклади всіх працівників ДП «Артемсіль» збільшено на 20%.

    agravery.com

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.