• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Швидкісний поїзд Hyperloop розігнали до 310 кілометрів на годину
    Опубликовано: 2017-08-04 17:27:10

    Компанія Hyperloop One провела нову фазу випробувань свого надшвидкісного потягу.

    310 кілометрів на годину - це найбільша швидкість, яку вдалося на даний момент розвинути під час випробувань Hyperloop, повідомляє Futurism .

    Випробування були проведені на тестовій ділянці в штаті Невада, на дистанції в 500 метрів. Поїзд розігнався на перших 300 метрах, після чого загальмував. Капсулу XP-1 тестували в умовах технічного вакууму. Досягнута швидкість більш ніж в два рази перевищила ту, яку поїзд показав на перших випробуваннях в Неваді.

    Відзначається, що подальші тести будуть проводитися в країнах, зацікавлених в новій технології.

    "Ми отримали Hyperloop, який працює. Це світанок технології і це привід вже зараз говорити про комерціалізацію Hyperloop. Ми вже ведемо переговори з урядами по всьому світу", - розповів після випробувань співзасновник Hyperloop One Шервин Пішевар.

    Hyperloop - це розроблена Маском транспортна система, що складається із сталевих труб, усередині яких переміщається поїзд - герметична капсула на аеродинамічній подушці. Швидкість такої капсули може перевищувати 500 кілометрів на годину.

    Раніше НВ повідомляло, що в кінці липня 2017 року творець технології Hyperloop Ілон Маск оголосив, що отримав "усний дозвіл" l на будівництво тунелю з Вашингтона в Нью-Йорк.

    nv.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.