• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна надасть Молдові 10 тисяч авторизацій на вантажні перевезення
    Опубликовано: 2017-08-02 22:08:23

    Україна додатково надасть Республіці Молдова 10 тисяч авторизацій на здійснення вантажних перевезень своєю територією.
    Про це поінформували у Міністерстві економіки та інфраструктури Молдови за підсумками засідання молдавсько-української робочої групи у сфері транспорту, що відбулося у Кишиневі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РМ.

    "У рамках засідання члени спільної робочої групи проаналізували і ситуацію навколо мосту через Дністер «Унгур-Бронниця» на молдавсько-українському кордоні, констатувавши, що міст вже готовий до здачі в експлуатацію для проїзду легкових автомобілів та здійснення вантажних перевезень", - говориться у повідомленні.
    Сторони домовилися також підготувати спільне звернення до зовнішніх партнерів Молдови та України про надання фінансової допомоги для аналізу ситуації відносно відновлення і майбутнього функціонування ділянки залізниці «Бессарабка-Березине», що дозволить запустити на цій гілці залізничні товарні потяги. Всього відновлення потребують 20 км залізниці на території України та 1,5 км на території Молдови.

    Проаналізувавши двосторонню співпрацю між двома країнами у сфері авіатранспортних сполучень, Україна і Молдова домовилися провести найближчим часом зустріч, у рамках якої будуть допрацьовані технічні аспекти тексту Угоди про лібералізацію авіаційного сполучення між двома країнами.

    ukrinform.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.