• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львівський Електронтранс не пускає польські трамваї до Києва
    Опубликовано: 2017-07-29 13:23:47

    Українсько-німецьке СП Електронтранс (Львів) подало скаргу в Антимонопольний комітет України (АМКУ) на польську компанію Pesa.

    Електронтранс просить скасувати оголошення про намір Київпастрансу укласти договір з Pesa на поставку 40 од. 26-метрових трамвайних вагонів після перемоги в аукціоні 18 липня.

    Відомство має намір розглянути скаргу 4 серпня, йдеться в рішенні АМКУ. При цьому, подана 24 липня скарга Електронтрансу прийнята до розгляду тільки в частині невідповідності цінової пропозиції переможця умовами проведеного аукціону.

    У той же час у частині невідповідності, на думку Електронтрансу, пропозицій переможця умовам тендерної документації, АМКУ відмовив у розгляді, мотивуючи порушенням термінів подачі скарги.

    Нагадаємо, що польська компанія Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz Spółka Akcyjna виграла торги на поставку Києву 40 од. низькопольних 26-метрових трамваїв, обігравши Електронтранс.

    Так, польська компанія запропонувала трамваї за 1,8131 млрд грн при очікуваній сумі закупівлі 1,946 млрд грн. При цьому PESA спочатку пропонувала їх за 1,846 млрд грн.

    biz.nv.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.