• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Уряд планує виділити 1 млрд грн на підтримку дрібних фермерів
    Опубликовано: 2017-07-22 17:10:02

    Найближчими тижнями Уряд запропонує Парламенту виділити 1 млрд грн на підтримку невеликих фермерських господарств у проекті бюджету на 2018 рік.
    Беремо курс на відновлення фермерства в Україні :)
    Майже 30 років тому саме на Тернопільщині з'явилося перше фермерське господарство. І сьогодні ми працюємо над створенням якісної програми підтримки фермерства. Найближчими тижнями маємо вийти на фіналізацію рішення: у проекті бюджету на 2018 рік Уряд запропонує Парламенту виділити 1 млрд грн на підтримку невеликих фермерських господарств для того, щоб на селі було не тільки вирощування, а й переробка продукту, створювалися робочі місця.
    “Уряд запропонує Парламенту виділити 1 млрд грн на підтримку невеликих фермерських господарств для того, щоб на селі було не тільки вирощування, а й переробка продукту, створювалися робочі місця“, – зазначив Гройсман.

    Нагадаємо, результат міжінституційних переговорів щодо надання Україні торговельних преференцій: квоти на томати, пшеницю, кукурудзу та мед будуть скорочені, сечовина з пропозицій виключена.

    tribuna.pl.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.