• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ціни в Україні наздоганяють європейські
    Опубликовано: 2017-07-21 19:05:11

    З початку року ціни на продукти харчування виросли по всій країні, але найбільше на Херсонщині. Зростання відбулося на 8%. На Миколаївщині, Івано-Франківщині, Одещині і Київщині на 7%.
    Про це повідомив експерт Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко

    "Ціни в Україні впритул підійшли до європейських, завдяки постійному їх підвищенню, а ось співвідношення заробітків до рівня розвинених країн у нас не наблизилося ні на крок. В уявлені більшості наших громадян Україна довгий час була країною небагатою, але й недорогою. За останні три роки це змінилось", - каже Дорошенко.

    При цьому середня зарплата на 7% знизилась на Луганщині. Це найвищий показник по Україні. На Київщині зарплата знизилась на 5%, а на Одещині на 3%.

    Найбільше зарплати виросли на Іванофранківщині — на 18%, на Кіровоградщині на 15%, а на Житомирщині відбулося зростання на 14%.Рівень життя найбільше впав на Луганщині. Загальне зниження комфорту відбулося на 13%, на Київщині на 12%, на Одещині на 10%.

    businessua.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.