• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міноборони виділить 300 мільйонів гривень на розробку новітнього ракетного озброєння
    Опубликовано: 2017-07-13 15:03:42

    Реалізацію проекту забезпечать за рахунок конфіскованих коштів корупціонерів.

    Президент Петро Порошенко погодив рішення Ради національної безпеки та оборони від 10 липня щодо дофінансування потреб нацбезпеки і оборони, інформує прес-служба глави держави.

    Зокрема, на потреби Міноборони за рахунок коштів спеціального фонду держбюджету (конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна корупціонерів) на сучасне озброєння та військову техніку планується виділити 600 млн грн. Половина цієї суми — 300 млн грн — буде направлена на виконання дослідно-конструкторських робіт з розробки новітнього ракетного озброєння.

    Окрім цього, ще 300 млн грн піде на поставку бронетанкового озброєння БМ «Оплот».

    Також на 1,4 млрд грн Міноборони повинно витратити на закупівлю та виробництво боєприпасів. Ще 1 млрд грн направлять на будівництво житла для військовослужбовців.

    Нагадаємо, сьогодні «Ракурс» повідомляв, що Порошенко ввів у дію рішення РНБО щодо дофінансування потреб Міноборони. Згідно з документом, Кабінет міністрів повинен внести до Верховної Ради пропозиції щодо змін до держбюджету для встановлення додаткових бюджетних призначень на потреби Міністерства оборони та низки інших відомств.

    ua.racurs.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.