• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Омелян виступив за відкриття «Укрзалізниці» для приватних поїздів
    Опубликовано: 2017-07-10 10:04:58

    «Укрзалізниця» має відповідати за інфраструктуру. Натомість рухомий склад може бути приватним. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час відкриття конференції Grain Ukraine 7 липня в Одесі, повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

    «Моє бачення розвитку залізниці просте: залізниця має відповідати за інфраструктуру, полотно – це державне. А все інше: вагони, рухомий склад можуть бути приватними. Я за те, щоб відкрити залізницю для приватних операторів, в тому числі й іноземних, які дадуть конкуренцію, кращу якість і рівні умови для всіх. Відповідний законопроект в парламенті. І я наполягатиму на його розгляді, незважаючи на весь спротив», – сказав Омелян.

    Він також заявив про проблем на «Укрзалізниці». «Є зловживання із вагонами, особливо в пікові перевезення, триває дискусія щодо можливого підвищення тарифів, яке нічим не пояснюється», – додав міністр інфраструктури.

    Нагадаємо, що 4 липня Кабмін затвердив перелік стратегічних підприємств, які не підлягають приватизації. До цього переліку серед інших увійшла й «Укрзалізниця».

    zaxid.net



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.