• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Уряд повідомив про подальше реформування державної служби
    Опубликовано: 2017-07-08 11:09:00

    Державний секретар Кабінету Міністрів України Володимир Бондаренко повідомив про започаткування наступного етапу реформи державної служби.

    Держсекретар Уряду виступив на семінарі для регіональних журналістів «Реформа публічної адміністрації: в очікуванні дива». Про це повідомляє Урядовий портал.

    Суть наступного етапу в перетворенні міністерств з органів управління майном в міністерства, які формують політику. Володимир Бондаренко пояснив, що мова йде про створення в структурах міністерств генеральних директоратів, які будуть забезпечувати формування і аналіз політики.

    За планами Уряду з серпня-вересня буде оголошено проведення конкурсів на посади фахівців з питань реформ в структури цих директоратів.

    Відбір відбуватиметься на умовах відкритого конкурсу із залученням не лише кадрових, юридичних служб, а й громадськості. Участь у конкурсі зможуть брати як нові люди, так і діючі співробітники міністерств.

    ukrainepravo.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.