• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Бориспіль» готовий відкрити філіал у Гостомелі
    Опубликовано: 2017-07-05 10:13:01

    Павло Рябікін переконаний, що рано чи пізно Київ стане містом трьох аеропортів

    Генеральний директор аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін вважає, що в столичному регіоні слід відкрити третій аеропорт – у Гостомелі. Таку думку він висловив в інтерв’ю «Главкому».

    «Ми живемо у глобальному світі, де обсяг авіаперевезень зростає темпами, що випереджують усі прогнози. І ми є частиною цього глобального світу. Київ також показує великий приріст населення. Ми розуміємо, що пропускні потужності двох аеропортів мають обмеження. І рано чи пізно Київ стане містом трьох аеропортів. А прихід таких компаній, як Ryanair, - привід переосмислити інфраструктуру цілого столичного регіону. Ryanair попросив особливі умови. Їх можна було б організувати в Гостомелі. І таким чином відкрити третій аеропорт, що дуже важливо і знаково», - сказав Рябікін.

    Він зазначив, що відкриття нового аеропорту дасть змогу створити нові робочі місця, які сьогодні дуже потрібні Гостомелю. «Нині найбільша денна міграція з передмість Києва йде саме з боку Ірпеня-Гостомеля-Бучі. За розрахунками транспортників, із цього напрямку в Київ в’їжджають щоденно 250 тисяч людей. В аеропорті «Бориспіль», за нашими підрахунками, маємо близько 20 тисяч робочих місць. З них лише чотири тисячі дає сам аеропорт. Все інше - це сфера обслуговування, компанії, що працюють на території аеропорту, відкривають тут сервісні центри. Умовно, якщо б розташували аеропорт «Бориспіль» у Гостомелі, це б зменшило середню денну міграцію з цього регіону в Київ, що важливо. Ми ж бачимо столичні затори»,- сказав Рябікін.

    На його думку, такий проект міг би повністю бути профінансований за рахунок бізнесу. «Державних інвестицій потрібно було б лише трошки – підлатати дорогу на території Гостомеля. Тому що до цього міста траса зроблена вже непогано», - зазначив він.

    Рябікін не виключає можливості відкриття у Гостомелі філії «Борисполя». «Філія «Борисполя» теж була б можлива. Мене запитували, хто буде інвестувати і хто дасть технологію. Можу сказати, що ми в змозі це зробити силами нашого підприємства», - заявив він.

    glavcom.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.