• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Приватбанк знає спосіб уникнути вірусних атак
    Опубликовано: 2017-07-03 19:09:18

    Приватбанк готовий надати органам державної влади, відомствам, держкомпаніям і органам місцевої влади готове рішення корпоративних операційних систем на базі PrivatLinux, яке забезпечить захист даних від кібератак.
    Про це повідомив голова правління Приватбанку Олександр Шлапак.

    За його словами, корпоративна операційна система Приватбанку показала свою виняткову стійкість до кіберзагроз, так як за період вірусної атаки в мережі Приватбанку не було зафіксовано епідемії заражень на більш ніж 20 тисяч робочих станцій.

    "Сьогодні в рамках своєї стратегії "Приват.Share" наш банк готовий поділитися з державою, органами влади, всіма зацікавленими структурами і колегами-банкірами готовим до впровадження рішенням, яке дозволить захистити дані та забезпечити безперебійну роботу органів влади в разі подібних кіберзагроз", - заявив він.

    "Ми готові допомогти встановити системи PrivatLinux, витрати на впровадження яких будуть мінімальними в порівнянні з будь-якими іншими рішеннями", - сказав Шлапак.

    Приватбанк готовий забезпечити надання необхідного програмного продукту, консультацій і встановлення захищених операційних систем всім держорганам.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бізнес назвав реальний курс долара на 2018 рік

    Крім безкоштовної установки, головною перевагою впровадження систем на базі PrivatLinux стане можливість віддаленого обслуговування всіх робочих станцій, централізованого обліку всіх станцій і створення єдиного сховища доступних програм.

    Приватбанк, його електронні комплекси та Приват24 не зафіксували хакерських атак або спроб втручання в роботу систем. В установі запевняли, що всі банкомати і термінали Приватбанку працюють в штатному режимі.

    Нагадаємо, що бізнес зазнав безпрецедентної вірусної атаки. З ладу виведено комп'ютерні системи банків, найбільших держкорпорацій і приватних компаній.

    Вірус Petya атакував і інші країни. Принцип його дії ідентичний вірусу WannaCry, який в травні прокотився по всьому світу, шифрував дані, вимагав гроші за дешифрування, хоча де-факто знищував їх.


    businessua.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.