• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У травні WOG імпортував 2,8 тис. тонн литовського авіапалива
    Опубликовано: 2017-06-30 22:11:43

    Імпорт авіапалива в Україні травнем 2017 виріс в 3,5 рази, в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року, — до 34 тис. тонн. Про це свідчать дані власного дослідження “Консалтингової групи А-95”, передає УНН.
    Відзначається, що відвантаження ресурсу з Кременчуцького НПЗ також зросли — на 22% — до 15,4 тисяч тонн.
    З Саудівської Аравії в Україну було імпортовано 13,7 тис. тонн ресурсу.
    У той же час з Італії було імпортовано 11 тис. тонн продукту.
    З Литви в Україну залізницею за підсумками звітного місяця було відправлено 9,2 тис. тонн ресурсу для компаній WOG — 2,8 тис. тонн, для компаній “Балтік Граунд Сервіс” — 2,7 тис. тонн.
    Нагадаємо, за оцінками експертів, рівень диверсифікації ринку палива в Україні вже сьогодні гарантує його незалежність від РФ.
    За словами Л.Косянчука, за останні кілька років українським імпортерам палива вдалося значно послабити залежність ринку від російського ресурсу, і сьогодні ми маємо вже чотири основних постачальників палива.
    Додамо, що з метою диверсифікації ринку палива в Україні, провідні оператори почали і розширили співробітництво з рядом європейських компаній. На сьогодні серед постачальників палива в Україні — Литва, Польща, Греція, Румунія та ін.
    До того ж, в цьому році окремі компанії вперше поставили в Україну авіаційне паливо з Саудівської Аравії. А компанія WOG, наприклад, початку поставки скрапленого газу в Україні з Нідерландів.

    unn.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.