• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Перший в світі горизонтальний ліфт протестували у Німеччині
    Опубликовано: 2017-06-30 15:28:15

    Ліфт використовує систему магнітних рейок, яка дозволяє швидко переміщати по кілька кабін в одній шахті по вертикалі і по горизонталі

    ThyssenKrupp оголосив про успішне тестування нової ліфтової системи під назвою Multi, йдеться в повідомленні на сайті німецького промислового концерну. Ліфт унікальний тим, що може переміщатися у вертикальній і горизонтальній площинах.

    Установка і запуск ліфта проведені в тестовій вежі на заводі ThyssenKrupp в місті Ротвайль, наводить подробиці міжнародне архітектурне видання ArchDaily. Першим хмарочосом, в якому буде застосовано цю технологію, стане East Side Tower в Берліні, йдеться на сайті забудовника OVG Real Estate. Три з 12 ліфтових шахт в 246-метровому East Side Tower Berlin будуть відведені під систему Multi. Будівництво хмарочоса планується закінчити в 2017 році.

    ua.interfax.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.