• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У херсонців з'явиться свій аеропорт Орлі
    Опубликовано: 2017-06-29 16:12:19

    Питання із назвою херсонського аеропорта вирішено - на День Конституції України виникла ініціатива перейменувати його в аеропорт ім. Пилипа Орлика, автора першого українського основного закону.

    Про це сьогодні на урочистостях біля погруддя Тараса Шевченка повідомили разом голова Херсонської обласної адміністрації Андрій Гордєєв та голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.
    Під час урочистостей з нагоди Дня Конституції України, які відбулися біля погруддя Тараса Шевченка у Херсоні, разом з Владислав Мангер виступили з ініціативою присвоєння аеропорту "Херсон" імені Пилипа Орлика.

    Сподіваюся, громадськість і депутати обласної ради підтримають цю пропозицію. І тоді кожний, хто прилітатиме до нашого краю буде знати, Херсонщина - не просто гостиний край, це земля на якій писалася ПЕРША У СВІТІ КОНСТИТУЦІЯ!" - написав у себе в фейсбук з цього приводу Андрій Гордєєв.

    Цікаво було спостерігати, що обидва керманичі гілок обласної влади виступили разом і навіть мають спільний погляд на ситуацію:

    "Ця ідея виникла на теренах адміністрації. Була слушна пропозиція, щоб наш міжнародний аеропорт був названий імям Пилипа Орлика. Тому я маю надію, що депутати підтримають це, громада підтримає. І буде у нас міднародний аеропорт Херсон ім. Пилипа Орлика ", - прокоментував ідею Владислав Мангер.

    Голосування аплодисментами пройшло вдало - депутати та присутні підтримали рішення оваціями. Ось так одним махом і статус міжнародного аеропорт майже отримав, і нове ім'я. Залишилася паперова робота...

    Нагадаємо, що зараз у мережі інтернет усе ще триває народне голосування, чи варто присвоювати аеропорту якесь імя і яке саме. А крім того жваво обговорюється можливість надання його у концессію.

    favoritekherson.co



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.