• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна є лідером у світі з падіння цін на житло
    Опубликовано: 2017-06-28 20:21:30

    Середні ціни на квартири в Україні з липня по грудень 2016 року знизилися на 4,9%, а з січня по березень 2017 року - ще на 1,9%. Таким чином, Україна посідає перше місце в світі за темпами здешевлення житла.

    Для порівняння, індекс цін загалом у світі за  аналогічний період показав зростання 6,5%. Це найкращий результат за останні 3 роки.

    У 11-ти країнах світу за рік ціни на житло зросли більш як на 10%. Лідер - Ісландія, де нерухомість подорожчала на 17,8%, також значно зросли ціни в Гонконгу, Новій Зеландії, Канаді, Туреччині, Мальті, Чехії, Естонії, Угорщині, Китаї і Норвегії.

    Для дослідження було взято реальні ціни на нерухомість у 57 країнах. Зокрема, до рейтингу були включені Бразилія, Китай, Хорватія, Кіпр, Фінляндія, Франція, Греція, Італія, Македонія, Марокко, Нідерланди, Польща, Росія, Сербія, Сінгапур, Словенія, Іспанія, Україна, Болгарія, Данія, Естонія, Німеччина, Угорщина, Ісландія, Індонезія, Ірландія, Латвія, Литва, Мальта, Нова Зеландія, Португалія, Південна Африка, Таїланд, Сполучене Королівство, Сполучені Штати, Австралія, Австрія, Бельгія, Канада, Чилі, Колумбія, Чеська Республіка, Гонконг, Індія, Ізраїль, Казахстан, Корея, Малайзія, Мексика, Перу, Філіппіни, Словаччина, Швейцарія, Тайвань.

    ukrinform.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.