• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Lenovo представили концепт гнучкого ноутбука
    Опубликовано: 2017-06-22 13:20:14

    У своєму офіційному твіттері представники Lenovo показали концепт майбутнього ноутбука.Основною особливістю нового пристрою стане гнучкий екран, який починається прямо від клавіатури. На подібному ноутбуці не було б тачпада, але була б присутня підтримка голосових команд. Для створення цього комп’ютера довелося б застосовувати нестандартні матеріали, що забезпечують гнучкість і одночасно міцність конструкції. Гнучкий ноутбук ще легше транспортувати, адже його можна просто згорнути. Якщо подумати, це практично єдиний зиск від такого пристрою.
    І хоч сучасні технології дозволяють реалізувати таку функцію, в Lenovo не гарантують її розробку — занадто мало рук, на даний момент. А сам ноутбук, як підкреслює компанія, знаходиться лише на стадії концепту і якщо ми і побачимо гнучкий Lenovo, то він, швидше за все, буде мати зовсім інший вигляд.

    Можливо також, що один з найбільших виробників ПК просто натякнув, в якій сфері вони хочуть розвиватися в майбутньому.

    invaders.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.