• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Новий Hyundai Kona – виклик кросоверам B-класу
    Опубликовано: 2017-06-15 17:25:05

    Компанія Hyundai презентувала новий «паркетник» сегменту B. У продажі модель от-от з’явиться у Південній Кореї, а згодом у США та Європі.Услід за Tucson і Santa Fe Hyundai і далі називає автомобілі на честь популярних туристичних місць. Kona отримав назву на честь прибережного регіону на Гаваях – місця, особливо популярного серед відважних шукачів пригод. Саме таку концепцію, за словами офіційних представників Hyundai, втілено в ультрасучасному дизайні і функціональній та практичній «начинці» кросовера. 
    Hyundai Kona побудований на абсолютно новій платформі, яка дозволила помістити все технічне начиння так, щоб залишити якомога більше простору для пасажирів та речей. Кузов нового Hyundai на 51, 8 % зроблений зі сталі. Такий показник забезпечує високий рівень пасивної безпеки. Kona вражає дизайном. Найперше увагу привертають задня і передня двоярусні оптики і трапецієподібна решітка радіатора.

    Кросовер довжиною 4165 мм, шириною – 1800 мм, висотою 1550, розмір колісної бази – 2600 мм. Для Hyundai Kona будуть доступні як бензинові, так і дизельні двигуни. Залежно від ринку, автомобіль можна буде придбати з двигуном 2.0 MPI (149 л.с., 179 Нм), 1.6T-GDI (177 л.с., 265 Нм), 1.0 T-GDI (120 л.с., 172 Нм). Крім того, у Європі буде продаватись Kona з дизельною установкою, об’ємом 1, 6 л. Kona випускатиметься з переднім або повним приводом.
    Модель оснащена просунутою мультимедійною системою і низкою електронних «помічників» - камерою заднього бачення, системами автоматичного паркування, екстреного гальмування, перемикання фар, спостереження за сліпими зонами і дорожніми знаками.

    Очікується, що ціна на Kona у Південній Кореї становитиме від 17 до 25 тис дол.

    vido.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.