• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Китай готовий інвестувати у реконструкцію житомирських доріг та мостів
    Опубликовано: 2017-06-14 17:09:52

    Китай готовий інвестувати у спільні проекти з Житомиром – автопромисловість, розробку концепції інфраструктури та реконструкцію доріг та мостів. Про це повідомив Надзвичайний та Повноважний Посол Китаю в Україні Ду Вей під 13 червня час зустрічі з керівництвом міста та області, – інформує прес-служба Житомирської міської ради.

    «Я, як посол, сприятиму в розбудові більш тісних стосунків між нашими країнами та містами. У подальшому наша співпраця тільки посилюватиметься», – наголосив Ду Вей.
    Міський голова Сергій Сухомлин розповів про співпрацю з провінцією Шансі, яка знаходиться у Китаї та додав, що вони працюють над розробкою чотирьох проектів з китайськими компаніями та фондами при підтримці уряду Китаю. За його словами, місто Житомир виділило 10 мільйонів гривень на купівлю електробусів китайських виробників.

    «Ми вже приймали дві делегації з китайських заводів «Ankai» і «Zhongtong Bus». Зараз ми говоримо про закупівлю тестових електробусів та подальшій зборці цих електробусів у Житомирі. Також можлива участь у цьому тендері і компанії «Foton», – сказав Сухомлин.
    До слова, вже 20 червня у Житомир приїздить делегація з Китайської Народної Республіки, з якою буде опрацьовано проекти реконструкції доріг та мостів по місту Житомиру. З асоціацією автовиробників Китаю, в яку входять близько 50 компаній розробляється концепція організації безпечного руху в Житомирі. Це стосується руху комунального транспорту та автобусів, парковок і розміщення стоянок для авто. Через Асоціацію міст України буде організовано форум з представниками 20 китайських компаній, щоб представити їх для міських голів України.

    Нагадаємо, що представники китайської компанії “Zhongtong Bus”, яка виробляє електробуси, можуть збирати свої транспортні засоби на базі Житомирського трамвайно-тролейбусного управління. Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

    vgolos.zt.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.