• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Продовольча пшениця втратила ще 100-150 грн/т
    Опубликовано: 2017-06-11 16:02:43

    За минулий тиждень ціни на пшеничному ринку продовжили знижуватись, що відповідало очікуванням.
    Про це повідомляє прес-служба Аграрного союзу України.

    Так, на умовах поставки EXW-елеватор продовольча пшениця втратила 100-150 грн/т, а фуражна — 150 грн/т, на СРТ-порт мінус 100 грн/т продовольча і мінус 150-200 грн/т — фуражна пшениця, на умовах поставки FOB-порти Чорного моря змін не відбулось, але зросли на 1-2$/т ціни пшениці 3 класу та фуражу нового врожаю.

    «Торгівля пшеницею старого врожаю поступово скорочується, більшість закупівельних компаній знаходяться в очікуванні нового врожаю. Свій вплив на зниження цін також чинить помірне укріплення гривні», — йдеться в повідомленні.

    На Чиказькій товарній біржі (СВОТ) липневий ф’ючерсний контракт за тиждень прибавив 2,2$/ під впливом інформації стосовно погіршення посівів пшениці в США.

    На наступному тижні на ринку пшениці залишатимуться знижувальні тенденції. На пшеницю нового врожаю зниження цін не очікується.

    agravery.com

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.