• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Завод з виробництва авіадвигунів Мотор Січ будується у Китаї
    Опубликовано: 2017-06-09 17:26:28

    2 червня 2017 року Посол України в КНР Олег Дьомін відвідав місто Чунцін, де провів зустріч з керівництвом міста на чолі з заступником мера Лю Гуйпіном та ознайомився з ходом будівництва підприємства з виробництва авіадвигунів українського Публічного акціонерного товариства (ПАТ) “Мотор Січ” та китайської корпорації Тяньцзяо.

    Під час зустрічі з керівництвом міста Олег Дьомін наголосив на важливості розвитку всебічного співробітництва між Україною та Китаєм, зокрема в торговельно-економічній сфері між конкретними компаніями. Успішним прикладом такої співпраці є створення спільного виробництва авіадвигунів за участю українського ПАТ “Мотор Січ” та китайської корпорації Тяньцзяо. Керівник української дипустанови зазначив, що саме важливість співробітництва між двома державами в авіаційній сфері підкреслювалася під час нещодавньої зустрічі Першого віце-прем’єр-міністра України - Міністра економічного розвитку та торгівлі С.Кубіва з Віце-прем’єром Держради КНР Ма Каєм. За словами Посла, створення у м.Чунціні виробництва авіадвигунів з використанням українських технологій має стати моделлю для співпраці в інших високотехнологічних галузях.

    Під час поїздки Олег Дьомін ознайомився з ходом будівництва заводу з виробництва авіадвигунів, планами його подальшого розвитку, а також провів переговори з президентом корорації Тяньцзяо Ду Тао. Посол зазначив, що темпи будівництва протягом незначного часу, що пройшов з його початку, є вражаючими, адже на сьогодні вже побудовано декілька сучасних виробничих корпусів заводу. Олег Дьомін наголосив, що Уряд України надає великого значення співробітництву АТ “Мотор Січ” з китайською корпорацією Тяньцзяо. Він підкреслив, що цей проект має великий потенціал розвитку та висловив надію на підвищення технологічного рівня і подальший розвиток виробництв на заводах як у Чунціні, так і в Запоріжжі.

    zrada.today



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.