• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У 2017 році відновлювана енергетика залучить $243 млрд інвестицій
    Опубликовано: 2017-05-18 13:20:46

    Згідно з доповіддю аналітичної компанії Frost & Sullivan, в 2017 році рекордсменом буде сонячна енергетика, яка залучить більше інвестицій, ніж вугільна, газова і ядерна разом узяті.

    У доповіді «Перспективи розвитку світової енергетики в 2017 році» розглядаються основні тенденції на ринку електроенергії, у тому числі інвестиції та регіональний розвиток. Дослідники приходять до висновку, що в 2017 році інвестиції в відновлювані джерела енергії досягнуть $243,1 млрд, з них інвестиції в сонячну енергію складуть $141,6 млрд.

    Хоча ціни на сонячну енергію продовжують знижуватися, як і вартість енергії вітру, інвестиції в відновлювані джерела зростають. На думку аналітиків, до 2020 року на ВДЕ, не пов’язані з гідроелектроенергією, припадає 65% всіх інвестицій в електроенергетику.

    Цьому сприяє підтримка ВДЕ в таких країнах, як Індія і Китай, а також на інших ринках, що розвиваються. За 2016 рік Китай інвестував у проекти відновлюваної енергетики по всьому світу рекордну суму — $32 млрд, і збирається вкласти до 2020 року ще щонайменше $361 млрд. В Індії інвестиції будуть рости на 24% щороку аж до 2020 року, вважають дослідники.

    За цей рік в Європі 73,4% інвестицій в електроенергетику припаде на поновлювані джерела енергії. У глобальному масштабі використання вугілля за 2017 рік збільшиться, однак, інвестиції в цей вид енергоносіїв не зростатимуть.

    news.finance.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.