• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Україні заарештують майно «Газпрому»
    Опубликовано: 2017-05-17 18:04:21

    Майно російської газової монопольної компанії «Газпром» в Україні почали заарештовувати. Як повідомляє replyua.net, російська компанія програла в апеляційному суді, і тепер її майно в Україні почнуть арештовувати. Арешт майна «Газпрому» здійснюється в рамках штрафу, який «Газпрому» виписали у Антимонопольному комітеті України, звинувативши в монопольному становищі на ринку транзит газу.

    В АМКУ задоволені рішенням суду, але усвідомлюють, що «Газпром» не має таких активів в Україні, щоб арештом майна можна було погасити штраф, що становить 172 мільярди гривень. Щоб стягнути з російської сторони всю суму, Україна буде шукати інші шляхи, включно із залученням зарубіжних партнерів. Київ сподівається, що в інших країнах теж заарештують майно «Газпрому», аби Україна змогла отримати від росіян всю необхідну суму.

    Раніше стало відомо, що Україна протягом майже двох років не купує газ в Росії, проте дозволяє Кремлю заробляти на газі мільярди доларів завдяки його транзиту через українську територію. При цьому, не купуючи в Росії природний газ, Україна купує скраплений. Компенсувати поставки з Російської Федерації з інших джерел поки не виходить

    from-ua.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.