• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Крюківський завод збільшив виробництво вантажних вагонів на 70%
    Опубликовано: 2017-05-16 20:30:33

    Крюківський вагонобудівний завод (Кременчук, Полтавська область) у січні-квітні збільшив виробництво вантажних вагонів на 69,8%, або на 299 штук порівняно з відповідним періодом 2016 року - до 727 вагонів.

     Про це заявили в управлінні економіки Кременчуцького міськвиконкому. За їх даними, в січні-квітні підприємство виробило 13 пасажирських вагонів, тоді як у січні-квітні 2016 року – жодного. Також у січні-квітні цього року модернізовано 15 пасажирських вагонів. Як повідомляв УНІАН, Крюківський вагонзавод в 2016 році збільшив виробництво вантажних вагонів у 3,8 рази до - 1576 вагонів. Довідка УНІАН. ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" випускає вантажні (вагони-платформи, цистерни, вагони бункерного типу, піввагони) і пасажирські вагони, вагони метро, запасні частини і візки для вантажних вагонів, колісні пари, запчастини для вагонів метро і ескалаторів, контейнери, дорожню техніку. Виробництво пасажирських вагонів на заводі здійснюється на замовлення "Укрзалізниці". Продукція заводу поставляється більш ніж в 20 країн світу. Крюківський вагон є єдиним в СНД підприємством, що має налагоджене і діюче виробництво двох видів вагонів - пасажирських і вантажних. Теги: Крюківський вагонзавод

    economics.unian.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.