• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Китайські корпорації хочуть будувати сонячні електростанції в Україні
    Опубликовано: 2017-05-15 17:09:52

    Міністерство енергетики та вугільної промисловості провело зустріч з представниками корпорацій «China Railway International Group» та «China Pacific Construction Group» щодо реалізації в Україні проектів з будівництва сонячних електростанцій та розгляду питань, що стосуються продажу електроенергії з альтернативних джерел.

    Про це інформує прес-служба Міненерговугілля за результатами зустрічей української делегації на чолі з першим віце-прем’єр-міністром – міністром економічного розвитку і торгівлі України Степаном Кубівим з представниками бізнесу Китайської Народної Республіки у Пекіні. Як зазначається, представники Міненерговугілля також зустрілися з керівництвом компаній корпорації «Китайські державні енергомережі» та обговорили ключові напрями українсько-китайського співробітництва в електроенергетичному комплексі, зокрема з вивчення досвіду та впровадження передових технологій в енергетичному секторі України.

    Метою поїздки є участь у Діалозі високого рівня Форуму міжнародного співробітництва "Один пояс – один шлях" та проведення ряду двосторонніх зустрічей з представниками китайських корпорацій.

    ukrinform.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.