• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Екологи виявили порушення на «Баштанському сирзаводі»
    Опубликовано: 2017-05-14 18:30:16

    Незначні порушення Законодавства України виявлені фахівцями Держекоінспекції у Миколаївській області на ПАТ «Баштанський сирзавод». Про це повідомляється на сайті Держеконіспекції.
    Основним напрямом діяльності ПАТ «Баштанський сирзавод» є переробка молока та випуску на його основі молочної продукції (товарного молока, вершкового масла, сиру твердого тощо). В ході проведення заходу з державного нагляду виявлені наступні порушення вимог природоохоронного законодавства: під час проведення інструментальних вимірювань зафіксовано перевищення дозволених нормативів по оксидам азоту; не подається до Держекоінспекції у Миколаївській області щоквартальний звіт за спожитими та відпрацьованими мастилами (оливами); не представлено робочий проект реконструкції паливороздавального пункту з розділом оцінки впливу на навколишнє середовище (ОВНС) та висновком державної екологічної експертизи; первинний облік утворення та утилізації відходів за формою №1-ВТ заведено, але в журналі у графі 11 відсутні відомості про подальше поводження з відходами за місцем знаходження (зазначається утилізація, переробка, знешкодження, спалення, компостування); оглядом території зафіксовано, що у спеціально відведеному місці для роздільного зберігання відходів у металевому контейнері має місце факт змішування різних видів та типів відходів, для утилізації яких в Україні існує відповідна технологія; на території гаражу (водозбірна територія) на асфальті виявлені незначні розливи ПММ.
    За виявлені правопорушення до адміністративної відповідальності за ознаками ч. 1 ст.59, ст. 78, ст.82-1 КУпАП притягнуто п’ять відповідальних посадових осіб на загальну суму 476,00 грн.

    svidok.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.