• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ЛАЗ обікрали на 10 млн гривень
    Опубликовано: 2017-05-13 18:45:53

    Поліція повідомила про затримання у Львівській області злочинної групи, яка незаконно заволоділа майном Львівського автобусного заводу на понад 10 млн грн.

    Зловмисники організували викрадення промислового обладнання, станків та устаткування з цехів на території колишнього ЛАЗу, зазначається на сайті поліції Львівської області.

    У повідомленні поліції сказано, що на виробничих територіях, які на даний час належать низці суб’єктів підприємництва, створених після розподілу заводу, знаходиться майно, промислове обладнання та інше устаткування, яке перебувало в іпотеці та у заставах банків.

    Члени угруповання, до складу якого входили жителі Львівської та Одеської областей демонтували, розбирали та вивозили усе цінне, що залишилось від промислового виробництва.

    Вони також намагалися за підробленими документами вивезти до Києва автобус-лайнер останнього покоління вартістю у декілька мільйонів гривень. Ним вони встигли доїхати до одного з сіл Кам’янка-Бузького району, де і були затримані.

    Правоохоронці викрили сімох зловмисників, причетних до крадіжок з території ЛАЗу. Двох із них затримали.

    За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

    Нагадаємо, 8 лютого повідомлялося, що у Львівській області прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо двох зловмисників, які викрали з Хмільницького заводу СЗМ Молочний візит 20 тонн масла, завдавши збитків на понад 1 млн грн.

    lvivnews.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.