• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ЄБРР має понад 50 сторінок зауважень до проекту Канівської ГАЕС
    Опубликовано: 2017-05-11 20:30:40

    Європейський банк реконструкції та розвитку має понад 50 сторінок зауважень до проекту зведення гідроакумулюючої електростанції у Каневі на Черкащині.

    Оскільки ґрунтовні аргументи від Укргідроенерго, яка займається цим проектом, на надані зауваження ще не надходили, говорити про фінансування проекту з боку ЄБРР немає підстав. Про це повідомило керівництво ЄБРР групі #CEEBankwatch, яку представили українські експерти Юрій Янюк та Ірина Головко під час EBRD Annual Mitting and Bussines Forum, що проходить нині у Нікосії (Кіпр), пише “Ні корупції!“.

    Як писали раніше, Кабінет міністрів України 13 липня 2016 року затвердив Програму розвитку гідроенергетики до 2026 року. Документ серед інших заходів передбачає будівництво Канівської гідроакумулюючої станції на Черкащині. Заявлений обсяг фінансування усієї програми становить 83,7 млрд грн, з яких 48,7 мільярда гривень повинні бути отримані від МФО.

    dzvin.news



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.