• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 37,5 тис грн заощадили за місяць сім'ї учнів проекту ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація»
    Опубликовано: 2017-05-11 20:00:19

    «Енергоефективні школи: нова генерація» –це актуальний теоретичний і практичний навчальний курс для школярів від ДТЕК. Учні – учасники проекту дійсно досягають значних успіхів на практиці, застосовуючи отримані знання у себе вдома. Їх досягнення організатори проекту відзначають щомісяця, щоб дати дітям додаткову мотивацію. Про це йдеться у матеріалі.
    На цьому тижні подарунки вручали в Павлограді і селах Петропавлівського і Павлоградського районах шістьом переможцям проміжного етапу двох конкурсів – «Зберігаємо ресурси вдома» і «Кращі учні Проекту ДТЕК».
    Конкурс «Зберігаємо ресурси вдома» стартував в лютому цього року і вже показав наскільки корисним і значущим може стати для кожної української сім'ї. Результати першого етапу –сімейне енергозбереження за лютий –порадував і організаторів, і самих учасників:
    44 сім'ї учнів-учасників проекту взяли участь в проекті.
    162 енергоефективних заходи було впроваджено за цей час.
    43 271 кВт  год – загальна економія енергоресурсів.
    117 тис. грн – сумарні інвестиції в заходи.
    37,5 тис. грн – місячна економія на енергоресурсах завдяки отриманим знанням.
    «Проект «Енергоефективні школи: нова генерація» нелегкий, але вкрай важливий. Енергоефективність – це інструмент для досягнення енергонезалежності країни, тому так важливо сьогодні навчати молоде покоління грамотно підходити до питань енергозбереження. Проміжні результати, яких досягли школярі регіону Західного Донбасу тільки підтверджують абсолютне залучення дітей допроекту і їх прагнення отримати максимум знань», – сказаларегіональний представник ДТЕК із соціального розвитку Олена Коновалова.
    Одними з переможців «Зберігаємо ресурси вдома», які отримали в подарунок від ДТЕК мультиварки, стали:
    восьмикласниця Павлоградської школи №17 Вероніка Ждамарова з сімейної економією – 1 761 кВт * год / рік;
    семикласниця Олександропільского навчально-виховного комплексу Петропавлівського району Ілона Круковець з сімейної економією –2 350 кВт * год / рік. У конкурсі «Кращі учні Проекту ДТЕК» на цьому етапі планшети від Компанії отримали учні, які набрали найбільшу кількість балів за перші блоки навчальної програми. Ними стали:
    восьмикласниця Павлоградської школи №17 Кароліна Коса;
    шестикласник Павлоградської школи №5 Олексій Ступаков;
    восьмикласник Олександропільского навчально-виховного комплексу Петропавлівського району Юрій Бушна.
    семикласник Карабинівской школи Артем Знова;
    Також заохочувальними призами від ДТЕК були нагороджені ще 16 павлоградських школярів, найбільш активних та максимально ефективних учасників проекту.

    zhytlo.in.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.