• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мінекономрозвитку зареєструвало Яворівський індустріальний парк у Львівській області
    Опубликовано: 2017-05-03 22:03:49

    Безпосередньо на території індустріального парку знаходиться транспортна розв'язка в напрямку двох прикордонних пунктів у бік Польщі.
    Міністерство економічного розвитку і торгівлі зареєструвало Яворівський індустріальний парк у Львівській області.

    Згідно з повідомленням на сайті міністерства, безпосередньо на території індустріального парку розміщено транспортну розв'язку в напрямку двох прикордонних пунктів у бік Польщі. На відстані 5 км від індустріального парку, ініціатором створення якого стала Яворівська районна рада, розташовано митний перехід Грушів-Будомєж, також неподалік знаходиться митний перехід у Рава-Руській. «Мета створення парку - забезпечення економічного розвитку та підвищення конкурентоспроможності Яворівського району шляхом активізації інвестиційної діяльності в районі, залучення інвестицій, створення нових робочих місць, розвитку сучасної виробничої інфраструктури, впровадження сучасних технологій виробництва, застосування світового досвіду організації промислового виробництва», - йдеться в повідомленні . Як повідомляв УНІАН, за даними Мінекономрозвитку, в Україні на даний момент зареєстровано 19 індустріальних парків. Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликав парламент прийняти законодавство для стимулювання розвитку індустріальних і технопарків.

    economics.unian.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.