• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Черкасах обговорюють стратегію розвитку малого та середнього підприємництва
    Опубликовано: 2017-04-28 21:05:45

    Як розвивати малий та середній бізнес та залучити донорські кошти радилися у Черкасах. 27 квітня у нашому місті стартував бізнес-форум за участі представників обласної влади, бізнесу, депутатського корпусу та експертів. На ньому презентують нову Стратегію розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області, яку розробили експерти Програми USAID “Лідерство в економічному врядуванні”, інформує vikka.

    “Як визначено у Стратегії розвитку області, одним із наших пріоритетних напрямків є підвищення конкурентоспроможності регіону. І ніхто інший, як представники малого та середнього бізнесу, не зможе допомогти нам сформувати цю стратегію. 25 відсотків надходжень до бюджету формується представниками малого та середнього бізнесу, а це більше ніж 1,7 мільярда гривень. Це серйозний ресурс, тому підприємці мають право визначати, на які цілі спрямовувати такі кошти”, – зазначив перший заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації.

    Для розробки стратегії розвитку малого та середнього бізнесу Черкащини фахівці використали десять принципів Акту про бізнес для Європи, які лежать в основі політики сприяння бізнесу в ЄС.
    Після узагальнення ідей та рекомендацій бізнес-форуму Стратегія перейде до Черкаської обласної ради, яка і буде голосувати за її ухвалення. Після цього вона стане офіційним документом, обов’язковим до виконання.

    siogodennya.org.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.