• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Між Україною і Туреччиною буде створена зона вільної торгівлі - Кубів
    Опубликовано: 2017-04-28 20:32:34

    Восени, найпізніше - навесні 2018 року між Україною і Туреччиною буде створена зона вільної торгівлі. 

    Про це сказав журналістам у Львові віце-прем`єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

    «Зараз в Україні – найкращий час для входження інвестицій. Тут стабілізувалася економіка, дешева робоча сила, суттєво зменшено корупційний фактор. Це вже оцінили багато турецьких фірм, які працюють на українському ринку. Восени-навесні 2018 року буде укладена угода про зону вільної торгівлі між нашими країнами, яка прискорить інвестиційні процеси і збільшить співробітництво між Україною і Туреччиною», - зазначив Кубів.Віце-прем`єр-міністр Степан Кубів відкрив у Львові українсько-турецький бізнес-форум, у якому беруть участь керівники великих турецьких компаній, спільних турецько-українських підприємств, які працюють в Україні, а також очільники найбільших компаній Львівщини з іноземним капіталом.

    Потенційні інвестори з Туреччини знайомляться з торговельно-економічним та інвестиційним потенціалом Західної України, зокрема Львівської області.

    ukrinform.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.