• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Харківський тракторний завод у 2017 році випустив три сотні тракторів
    Опубликовано: 2017-04-27 20:20:08

    Харківський тракторний завод відновлює виробничий ритм після торішнього вимушеного 10-місячного простою. За лютий-квітень 2017 р. з конвеєра зійшли 302 трактора моделей ХТЗ-150К, ХТЗ-240К, ХТЗ-17221 і ХТЗ-242К. Основними споживачами виробленої ХТЗ техніки стали аграрії України та пострадянського простору.

     

    Як повідомлялося раніше, група DCH Олександра Ярославського (власника та інвестора розвитку підприємства) відкрила для ХТЗ кредитну лінію на суму 400 млн. грн. Завод відновив випуск тракторної техніки в лютому 2017 р. Стабільне фінансування дозволило керівництву заводу в стислі терміни закупити необхідні комплектуючі, повністю закрити заборгованість по заробітній платі, провести підготовчі роботи і відновити виробничий процес.

     

    Однією з перших зібраних у лютому 2017 р. машин рішенням колективу заводу було присвоєно ім'я одного з видатних начальників механообробного цеху №2 Сергія Браілка, який віддав ХТЗ 43 роки свого життя.

     

    Як відомо, Харківський тракторний завод веде свою історію з 1930 р., є одним з найбільших машинобудівних підприємств України. Завдяки багаторічній практиці поставок продукції на експорт, торгова марка «ХТЗ» входить в число найбільш відомих за кордоном українських брендів. Стратегія підприємства в даний час орієнтована на відновлення ринкових позицій як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринку.

    infokava.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.