• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Енергоатом» заплатить 132 мільйони за коштовно-дешеве обладнання білорусам із Латвії
    Опубликовано: 2017-04-26 16:35:54

    ДП «НАЕК «Енергоатом» 11 квітня за результатами тендеру замовило фірмі «Raido Trading» (Латвія) обладнання для енергоблоку №2 Южно-Української АЕС за 3,80 млн євро, або 131,90 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».
    До кінця 2019 року поставлять апаратуру, повний перелік якої наведено у таблиці нижче. Виробниками в угоді значаться UAB «Agava» (Литва) та «MSA a.s.» (Чехія). Остання належить російському ТОВ «Етерно» – спільному проекту ПАТ «Челябинський трубопрокатний завод» і державного ВАТ «Роснано».
    Левова частина закупівлі, а саме 3,40 млн євро, припала на три системи управління резервних дизель-генераторів. Ціни їхніх складових частин не були опубліковані.
    Відомі складові комплекту засобів для монтажу та обслуговування за 111 тис євро, причому деякі з них значно дорожчі від ринкових цін.
    Наприклад, набори базових інструментів для електроніки Pro’sKit 1PK-813B купили по 649,57, або 18 796 грн. У відкритих джерелах їх можна знайти у продажу вдесятеро дешевше – по 1 842 грн.

    nashigroshi.org



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.