• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • За зиму на Рівненщині відкрили три асфальтобетонні заводи
    Опубликовано: 2017-04-25 23:09:08

    Про це сьогодні розповів начальник Служби автомобільних доріг у Рівненській області Петро Удовиченко, зазначивши, що їх потужності вистачить, аби до кінця року відремонтувати усі заплановані ділянки (йдеться про освоєння близько півмільярда гривень). Один із заводів відкрило Хмельницьке ШБУ-56, яке цього року інтенсивно почало вигравати тендери на ремонт рівненських доріг.Олексій Муляренко та Петро Удовиченко
    До цього року хмельницьке ПАТ, бенефіціаркою якого є мешканка Чернівців і яке пов’язують з керівництвом «Укравтодору», на Рівненщині не працювало. Втім, навесні уже виграло кілька тендерів, оголошених Службою автодоріг, на понад 70 млн. грн.Конкурент хмельничан — ПрАТ «Рівнеавтошляхбуд», що останніми роками було основним освоювачем дорожніх мільйонів в області, виграло тендерів приблизно на таку ж суму.
    На торгах Хмельницьке ШБУ та «Рівнеавтошляхбуд» були конкурентами. Проте на одних меншу суму ставили хмельничани, на інших — рівняни.
    Петро Удовиченко нині на прес-конференції зазначив, що торги проходили прозоро. «Немає жодних сумнівів, що все відбувалося чесно», — заявив пан Удовиченко.
    За словами начальника Служби автомобільних доріг, до робіт «Рівнеавтошляхбуду» попередніми роками виникали претензії, проте, за його словами, підприємство виправляло недоліки.
    Між іншим, на середній поточні ремонти підрядники дають три роки гарантії.

    rivnepost.rv.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.