• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Старосинявщині запрацює один з найпотужніших заводів з переробки сої
    Опубликовано: 2017-04-24 16:06:34

    Виготовлятимуть на підприємстві олію, шрот, лецетин, оболонку соєву гранульовану. Завершується будівництво олійно-екстракційного заводу з переробки сої в Адамполі на Старосинявщині, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби облдержадміністрації.

    Загальна сума інвестицій потягнула 1,5 млрд. грн.Підприємство вирізняється компактним розташуванням та займає площу 5,958 га, що сприятиме економії енергоресурсів, та є досконалим з точки зору логістики. Планова потужність - 1500 тонн на добу, кінцевим виробництвом продукції має бути соєва олія, шрот, лецетин, оболонка соєва гранульована.

    Працюватимуть, за планами, в три зміни, а загальна кількість працюючих - 205 осіб.Познайомився із найбільш потужним серед такої спеціалізації заводів не тільки в Україні, а й Європі, й очільник області Олександр Корнійчук. Він же і висловив сподівання, що введення заводу в експлуатацію забезпечить створенню нових робочих місць, сприятиме поверненню молоді в село, розвитку інфраструктури та зростанню економічних показники не лише Старосинявського районну, а й області.

    khm.depo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.