• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Укрзалізниця не збільшуватиме ціни на пасажирські перевезення
    Опубликовано: 2017-04-22 18:02:57

    Укрзалізниця ініціює індексацію тарифів на вантажні перевезення, а не на пасажирські. В ПАТ «Укрзалізниця» спростовують інформацію про здорожчання тарифів на пасажирські перевезення: «У проекті фінансового плану на 2017 рік, який готується на розгляд правління товариства, не планується індексації тарифів на пасажирські перевезення. Вартість проїзду у поїздах внутрішнього далекого сполучення залишається незмінною з липня 2014 року». Додатковий дохід у розмірі близько 7 млрд грн Укрзалізниця зможе отримати, за оцінками фахівців, у разі індексації тарифів на вантажні перевезення з червня цього року. Саме про це розповів член правління товариства учасникам форуму.
    Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в ПАТ «Укрзалізниця» очікують отримати додаткові 7 млрд грн від підвищення тарифів, яке, згідно з фінпланом підприємства, має розпочатися 1-го червня.
    tvoemisto.tv



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.