• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Жителю Київщини видали перший безвідсотковий кредит на встановлення приватної сонячної електростанції
    Опубликовано: 2017-04-21 15:50:04

    Укргазбанк видав мешканцю Київської області перший кредит на встановлення приватної сонячної електростанції потужністю 13 кВт. Кредитні кошти були надані в рамках програми "ЕКО-енергія" строком на 5 років під 0,001% річних

    Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Украгазбанк".

    «Незабаром наш клієнт зможе завдяки сонцю використовувати безкоштовну електроенергію, а її надлишок продавати у загальну мережу за "зеленим" тарифом, - зазначають у державній фінансовій установі. – Домашня СЕС дозволить заощаджувати традиційні енергоресурси та забезпечить додатковий щомісячний дохід».

    Розроблена в рамках реалізації стратегії ЕКО-банкінгу кредитна програма "ЕКО-енергія" передбачає фінансову і консультаційну підтримку клієнтів, які втілюють у життя проекти, пов'язані з ефективним використанням ресурсів, альтернативною енергетикою та зменшенням шкідливого впливу на довкілля.

    «Укргазбанк» пропонує безвідсоткові кредити завдяки домовленостям з компаніями-партнерами, які займаються виробництвом і встановленням сонячних електростанцій "під ключ".

    mykyivregion.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.