• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • С.Кубів наголосив на важливості промислового діалогу України та Польщі
    Опубликовано: 2017-04-20 21:08:42

    Сьогодні під час офіційного візиту української делегації до Республіки Польща Перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів провів двосторонню зустріч з віце-маршалком Сейму Республіки Польща Ришардом Терлецьким, передає УНН з посиланням на прес-службу Уряду.
    “Ми дуже цінуємо незмінну підтримку України з боку Польщі на політичному, дипломатичному, технічному рівнях, особливо в умовах викликів та загроз, які постали через війну на сході. Підтримка України з боку Польщі включає посилення економічної співпраці, міжпарламентської взаємодії між нашими країнами, адже подальше економічне зростання України є частиною нашої євроінтеграції і ми надзвичайно цінуємо дружбу та співпрацю з Польщею”, — наголосив С.Кубів.
    С.Кубів також підкреслив важливість промислового діалогу України з Польщею та загалом ЄС, розвитку інноваційних проектів, проектів у сфері ІТ, співпрацю у космічній галузі, авіабудування, а також подальшу інтенсивну взаємодію між підприємствами, студентами та громадськими організаціями.
    У свою чергу Р.Терлецький високо оцінив прогрес України у втіленні реформ, зважаючи на складні політичні умови, у яких опинилася Україна.
    “Сьогодні нам важливо продовжувати взаємодію між Україною та Польщею у атмосфері дружби і привітності. Між нашими країнами та народами зростає взаємне зацікавлення у співпраці, а у економічних відносинах незмінно існує стале взаємовигідне партнерство, яке наші держави мають посилити через інструменти міжпарламентської, урядової та інших видів міждержавної взаємодії”, — розповів Р.Терлецький.
    С.Кубів також наголосив на важливості подальшої взаємодії між Україною та Польщею щодо консолідації міжнародної спільноти у протидії російській агресії, а також на покращення перетину українсько-польського кордону.

    unn.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.