• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «АвтоКрАз» став приватним акціонерним товариством
    Опубликовано: 2017-04-14 19:00:16

    Відомий Кременчуцький автозавод офіційно змінив статус та назву. Публічне акціонерне товариство «АвтоКрАз» відтепер є приватним. Відповідні зміни до держреєстру були внесені 13 квітня 2017 року.

    Рішення про зміну типу ПАТ «АвтоКрАЗ» з публічного акціонерного товариства на приватне прийняли на загальних зборах акціонерів наприкінці березня цього року.

    Приватне акціонерне товариство на відміну від публічного має обмежену кількість учасників (не більше 100). Річна фінансова звітність ПРаТу не підлягає обов’язковій перевірці незалежним аудитором. Приватне акціонерне товариство також не зобов’язується мати власну сторінку в інтернеті та розкривати інформацію про свою діяльність.

    За інформацією прес-служби підприємства, у 2016 році від основної діяльності за звітний період компанія отримала прибуток (1 млрд. 232 млн. грн), але від інших видів діяльності значні збитки, які перевищили цей показник.

    energolife.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.