• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Експертів закликають долучитися до процесу націоналізації газорозподільчих мереж
    Опубликовано: 2017-04-13 19:03:32

    Народний депутат Вікторія Войціцька закликає експертів долучитися до розробки законопроекту, що дозволить повернути газорозподільчі мережі у користування держави.

    Про це вона написала у Facebook.

    "Вчора на засіданні паливно-енергетичного комітету колеги підтримали мою ініціативу створення робочої групи з розробки пропозицій щодо законодавчого регулювання платного користування державними газорозподільними мережами", - написала Войціцька.Вона підкреслила, що на сьогодні ринкова вартість об’єктів газорозподільної системи не визначена і може складати кілька десятків мільярдів гривень.

    "Приватні газорозподільні підприємства безоплатно і практично безконтрольно використовують державні газорозподільні мережі загальною протяжністю кілька сотень тисяч кілометрів. У Держави відсутня навіть точна інформація щодо переліку та характеристик таких об’єктів ГРМ, кілька десятків тисяч з яких є об’єктами нерухомого майна, що потребують належної реєстрації", - зазначила нардеп.

    ukrinform.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.