• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українські компанії цікаві для ринку ОАЕ - експерт
    Опубликовано: 2017-04-13 17:25:49

    Об'єднані Арабські Емірати туристичний ринок світу, який швидко розвивається і де постійно будуються готелі, а тому окрім підприємств легкої промисловості для пошиття уніформи персоналу, цьому ринку цікаві і будівельні компанії, які можуть запропонувати своє щось нове і унікальне.

    Про це на прес-конференції в Укрінформі на тему: "Як українським підприємцям комфортно вийти і працювати в арабо-африканському регіоні. Участь вітчизняних компаній у виставках ОАЕ і Нігерії для оцінки перспективності ринку з експорту продукції власного виробництва" сказала директор з розвитку UCCI Group Вікторія Рахматулліна, повідомляє кореспондент агентства.

    «Часто Україну позиціонують як аграрну країну, але я вважаю, що треба йти в кінцеву продукцію. Сировина - це звичайно добре, але у нас є море варіантів, коли ми можемо виходити з готовою продукцією. Тут немає конкретних галузей, на які треба робити упор. Наприклад, легка промисловість - це дуже цікава сфера, з якою можна туди виходити, також українські автозапчастини, і усі інші дизайнерські розробки з точки зору інтер'єру», - відзначила Рахматулліна.За її словами, вихід українських підприємців на зарубіжні ринки - це не лише витратний процес, але ще і тривалий.

    «Для того, щоб закріпиться на ринку ОАЕ, потрібно в двічі-тричі більше часу, якщо ви йдете самі. Але також не варто забувати, що Емірати увесь час зростають, їх темпи зростання є просто божевільними. Вони будують готелі, для яких може знадобитися не лише дизайнерський одяг, в якості уніформи, але і будівельні матеріали. Тому дуже часто наші будівельні компанії, саме дизайнерські, ті, які можуть запропонувати щось нове, щось цікаве, спокійно почувають себе на цьому ринку», - відзначила Рахматулліна.

    ukrinform.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.